你好,陕西成人高考网欢迎你! 陕西成考论坛「登录」或「注册网校课堂 | 网站地图 | 加入收藏 | ℡成考咨询专线:4000-520-211
当前位置:网站首页 > 外语

2014成人高考英语(高起点)精选模拟题及答案三

来源:陕西成人高考网  【网聚权威资讯 心系考生信仰】  2013-09-30 20:48:17  浏览量:1623

  Ⅰ. Phonetics(10 Points)
  Directions:
  In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
  1.A. head B. horizon C. honour D. human
  2.A. city B. bicycle C. face D. climb
  3.A. think B. these C. breathe D. with
  4.A. ground B. country C. thousand D. found
  5.A. pour B. hour C. course D. four
  6.A. both B. post C. cold D. son
  7.A. altogether B. talk C. always D. also
  8.A. suggestion B. nation C. dictation D. satisfaction
  9.A. started B. closed C. waited D. needed
  10.A. rare B. fare C. scare D. are
  Ⅱ.Vocabulary and Structure(40 points)
  Directions:
  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
  11. _______ idea of _______ sounds much better than Clare’s.
  A. The, hers B. That, her C. That, hers D. One, her
  12. Chinais famous ________ the Great Wall.
  A. about B. for C. as D. of
  13. Our school ________ new facilities.
  A. is equipped with B. equips with C. will be equip with D. has equip with
  14. I made this myself but it was _______ who taught me.
  A. he B. him C. himself D. by him
  15. He had his bicycle _______ yesterday.
  A. repair B. repairing C. repaired D. be repaired
  16. It was a ________ room, with beautiful wall paper, waxed floor and nice furniture.
  A. pleased B. pleasant C. pleasing D. preasant
  17. He regretted _______the decision too hastily.
  A. make B. to make C. making D. have maked
  18. The professor insisted that we _______ our homework before next month.
  A. handed in B. will hand in C. hand in D. must hand in
  19. It ______ me of the country which we visited last summer.
  A. remembers B. recalls C. reminds D. tells
  20. He _______ smoking at last.
  A. gave up B. gave out C. gave in D. gave off
  21. John was _______ he lay down for an hour before dinner.
  A. so tired as B. so tired that C. too tired that D. too tired so
  22. Your answer is different ________ the teacher’s.
  A. to B. at C. from D. with
  23. It would be _______ a risk to leave the baby alone.
  A. running B. passing C. carrying D. obeying
  24. The fact _______ his health is bad is not true.
  A. which B. that C. as D. what
  25. These ______ did unusually well in the contest, so the judges didn’t know whom to give prize to.
  A. woman singers B. women singers C. women singer D. womans singers
   26. Man must stop _______ the earth’s atmosphere.
  A. filling B. wasting C. polluting D. blackening
  27. We can’t _______ another 100 kilometers any more.
  A. have B. turn C. make D. reach
  28. Is Mary ______ to join in us?
  A. supposed B. exposed C. supported D. indicated
  29. I want to be told all _______.
  A. which happen B. which happened
  C. that had happened D. that had been happened
  30. We’ve all heard of Thomas Edison, _______ who invented the electric light and many other things.
  A. man B. a man C. the man D. men
  31. Don’t tell me such things _______ you are not certain.
  A. that B. which C. those D. as
  32. _______ a microscope we can see different kinds of things that are unable to be seen by our naked eyes.
  A. In terms of B. In place of C. By means of D. By far
  33.Jacksonwent to work ______ his illness.
  A. besides B. even though C. in spite of D. although
  34. Anybody will do, _______ he is responsible for that.
  A. as far as B. so far as C. as long as D. as soon as
  35. I suppose they have known about it, _______?
  A. am I B. am not I C. have they D. haven’t they
  36. It ______ him ten years to write that novel.
  A. took B. spent C. cost D. costed
  37. The students are looking forward to _______ their holidays inJapan.
  A. spend B. spending C. for spend D. spent
  38. They all ______ mentioning that girl.
  A. avoided B. got away C. ran away D. escaped
  39. Human beings should find a new _______ of energy.
  A. orient B. source C. origin D. souse
  40. The couch is comfortable to _______.
  A. sit B. be sat C. sitted D. sit on
  41. So loudly _______ that all the people in the room got a fright.
  A. he shouted B. shout he C. did he shout D. he did shout
  42. He is the only one of the sons in the family who ______ received high education.
  A. are B. is C. have D. has
  43. We think of Mr. Li ______ our good friend.
  A. is B. to be C. as D. has been
  44. The mountain is 1,000 feet _______ the sea level.
  A. over B. higher C. above D. high
  45. The road will be blocked if there _______ another snow.
  A. is B. will be C. to be D. will have
  46. David like country life and has decided to _______ farming.
  A. get hold of B. get along with C. go in for D. go thorough
  47. These children have an advantage _______ those in calculation.
  A. over B. than C. to D. with
  48.Shanghaihas a larger population than _______ inChina.
  A. any city B. any other cities C. other city D. any other city
  49. In some countries there are a lot of young people now need _______teeth.
  A. false B. untrue C. wrong D. erroneous
  50. This book costs ______ that one.
  A. twice more B. twice more as C. two times more as D. twice as much as
   Ⅲ. Cloze (20 points)
  Directions:
  For each blank in the following passage, there are four choices given below and marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
  Smoking, which may be a pleasure for some people, is a serious source of discomfort for their fellows. _51_, medical authorities express their concern about the effect of smoking _52_ the health not only of those who smoke but also of those who do not. In fact, non-smokers who must involuntarily inhale (吸入) the air _53_ by tobacco smoke may suffer more than the smokers _54_.
  Smoking is prohibited in the theatres and in halls used for showing films _55_ in laboratories _56_ there may be a fire hazard (危险). Elsewhere, it is up to your good _57_.
  I am _58_ asking you to maintain “No-Smoking” in classrooms and seminar rooms.
  This will prove that you have the _59_ health in mind, which is very important to a large _60_ of our students.
  51.A. Still B. Further C. More D. Again
  52.A. in B. to C. on D. with
  53.A. polluting B. be polluted C. polluted D. to be polluted
  54.A. them B. themselves C. their own D. they
  55.A. and B. but C. as well as D. also
  56.A. where B. which C. that D. how
  57.A. feeling B. sense C. realize D. think
  58.A. so B. next C. therefore D. and
  59.A. non-smokers B. non-smokers’ C. non-smoker’s D. non-smoker
  60.A. number B. amount C. many D. much
   Ⅳ. Reading Comprehension (60 points)
  Directions:
  There are four reading passages in this part. Each passage is followed by five questions. For each question there are four suggested answers marked A, B, C and D. Choose one best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
  Passage One
  All the housewives who went to the new supermarket had one great ambition: to be the lucky customer who did not have to pay for her shopping. For this was what the notice just inside the entrance promised. It said: “Remember, once a week, one of our customers gets free goods. This May Be Your Lucky Day!”
  For several weeks Mrs. Edwards hoped, like many of her friends, to be the lucky customer. Unlike her friends, she never gave up hoping. The cupboards in kitchen were full of things which she did not need. Her husband tried to advise her against buying things but failed. She dreamed of the day when the manager of the supermarket would approach her and say: “Madam, this is Your Lucky Day. Everything in your basket is free.”
  One Friday morning, after she had finished her shopping and had taken it to her car, she found that she had forgotten to buy any tea. She dashed back to the supermarket, got the tea and went towards the cash-desk. As she did so, she saw the manager of the supermarket approach her. “Madam,” he said, holding out his hand, “I want to congratulate you! You are our lucky customer and everything you have in your basket is free!”
  61. The housewives learnt about the of free goods _______.
  A. on TV B. from the manager
  C. at the supermarket D. from the newspaper
  62. Mrs. Edwards ________.
  A. is always very lucky B. had no friends
  C. hoped to get free shopping D. gets disappointed easily
  63. Mrs. Edwards’s husband tried to ________.
  A. make her unhappy B. cheer her up
  C. buy things with her D. stop her buying things
  64. Mrs. Edwards went back to the supermarket quickly because she had to _______.
  A. buy another thing B. talk to the manager
  C. pay for her shopping D. find her shopping
  65. Mrs. Edwards must have been ________.
  A. pleased B. delighted C. proud D. disappointed
  Passage Two
  Deep inside a mountain near Sweetwater in East.Tennesseeis a body of water known as theLostSea. It is listed by the Guinness Book of Would Records as the world’s largest underground lake. TheLostSeais part of an extensive and historic cave system called Craighead Caverns.
  The caverns have been known and used since the days of the Cherokee Indian nation. The cave expands into a series of huge rooms from a small opening on the side of the mountain. Approximately one mile from the entrance, in a room called “The Council Room,” many Indian artisfacts have been found. Some of the items discovered include pottery, arrowheads, weapons, and jewelry.
  For many years there were persistent rumors of a large underground lake somewhere in a cave, but it was not discovered until 1905. In that year, a thirteen-year-old boy named Ben Sands crawled through a small opening three hundred feet underground. He found himself in a large cave half filled with water.
  Today tourists visit theLostSeaand ride far out onto it in glass-bottomed boats powered by electric motors. More than thirteen acres of water have been mapped out so far and still no end to the lake has been found. Even though teams of divers have tried to explore theLostSea, the full extent of it is still unknown.
  66. The Lost Sea is unique because it is ________.
  part of a historical cave system
  the biggest underground lake in the world
  listed in the Guinness Book of World Records
  the largest body of water inTennessee
  67. The Craighead Caverns have been known ________.
  A. through history B. since the time of the Indian nations
  C. since 1905 D. since divers explored them
  68. Who located theLostSeain recent times?
  A. The Cherokee Indians. B. Tourists.
  C. Ben Sands. D. Scientists.
  69. What was found in “The Council Room”?
  A. A small natural opening. B. A large cave.
  C. Another series of rooms. D. Many old Indian objects.
  70. It can be inferred from the passage that the Craighead Caverns presently serve as ____.
  A. an underground testing site B. an Indian meeting ground
  C. a tourist attraction D. a motor boat race course
   Passage Three
  Generations of Americans have been brought up to believe that a good breakfast is one life’s essentials. Eating breakfast at the start of the day, we have all been told, and told again, is as necessary as putting gasoline in the family car before starting a trip.
  But for many people the thought of food first thing in the morning is by no means a pleasure. So despite all the efforts, they still take no breakfast. Between 1977 and 1983, the latest year for which figures are available, the number of people who didn’t have breakfast, increased by 33 percent.
  For those who feel pain of guilt about not eating breakfast, however, there is some good news. Several studies in the last few years indicate that, for adults especially, there may be nothing wrong with omitting breakfast. “Going without breakfast does not affect performance,” said Arrold E. Bender, former professor of the nutrition atQueenElizabethCollegeinLondon, “nor does giving people breakfast improve performance.”
  Scientific evidence linking breakfast to better health or better performance is surprisingly inadequate, and most of the recent work involves children, not adults, “The literature”, says one researcher, Dr. Erresto at theUniversityofTexas, “is poor”.
  71. The latest year for which figures could be obtained is _______.
  A. the year the author wrote the article B. 1977
  C. any year between 1997 and 1983 D. 1983
  72. For those who do not take breakfast, the good news is that _______.
  several studies have been done in the past few years
  the omission of breakfast does no harm to one’s health
  adults have especially made studies in this field
  eating little in the morning is good for health
  73. “…nor does giving people breakfast improve performance” means ______.
  anyone without breakfast does improve his performance
  not giving people breakfast improve performance
  having breakfast does not improve performance, either
  people having breakfast do improve their performance
  74. The word “literature” in the last sentence refers to _______.
  A. stories, poems, plays, etc. B. written works on a particular subject
  C. any printed material D. the modern literature ofAmerica
  75. What is implied but NOT stated by the author is that _______.
  breakfast does not affect performance
  Dr. Erresto is engaged in research work at an institution of higher learning
  not eating breakfast might affect the health of children
  Professor Bender once taught college courses in nutrition inLondon
  Passage Four
  About 35% of all high school graduates inAmericacontinue their education in an institution of higher learning. The word college is used to refer to either a college or a university. These institutions offer four-year programs that lead to a Bachelor of Arts (B.A.) or Bachelor Science (B.S.) degree. Some students attend a junior college (providing only a two-year program) for one to two years before entering a four-year college as a sophomore (二年级生) or junior (三年级生).
  It is generally easier to be accepted at a state university than at a private one. Most private schools require strict entrance examinations and a high grade point average (GPA), as well as specific college prep classes in high school. Private schools cost considerably more than state colleges and famous private schools are very expensive. Poorer students can sometimes attend, however, by earning scholarships. Some college graduates go on to earn advanced masters or doctoral degrees in grad (graduate) school. Occupations in certain fields such as law or medicine require such advanced studies.
  Since college costs are very high, most students work at part-time jobs. Some have full-time jobs and go to school part-time. Often some will take five or more years to complete a four-year program because of money / job demands on their time.
  While the college and work demands take up the great part of a student’s time, most still enjoy social activities. Sports, dances, clubs, movies, and plays are all very popular. However, gathering together for long, philosophical talks at a favorite meeting place on or near the university is probably the most popular activity.
  76. Collegeeducation is _______ inAmerica.
  A. quite common B. very rare
  C. something difficult D. almost impossible
  77. Which of the following is NOT required for entering most private schools.
  A. entrance examinations B. taking part in many activities
  C. GPA D. college prep classes
  78. How can poor students attend private schools?
  A. Only by working at part-time jobs. B. Only by working at full-time jobs.
  C. Only by earning scholarships. D. All of above.
  79. The American college students like to _______ most of all.
  A. discuss problems on philosophy B. play balls
  C. earn enough money D. go to the cinemas or theatres
  80. The best title for this passage is _______.
  A. Part-time jobs B. American college
  C. Popular activity D. A new system
  Ⅴ. Writing (20 points)
  Directions:
  For this part, you are allowed 20 minutes to write a composition of about 80 words according to the following topic.
  金钱是一切吗?(Is Money Everything?)
   Ⅰ. Phonetics
  1.C 2.D 3.A 4.B 5.B 6.D 7.B
  8.A 9.B 10.D
  Ⅱ. Vocabulary and Structure
  11.C 12.B 13.A 14.A 15.C 16.B 17.C
  18.C 19.C 20.A 21.B 22.C 23.A 24.B
  25.B 26.C 27.C 28.A 29.C 30.C 31.D
  32.C 33.C 34.C 35.D 36.A 37.B 38.A
  39.B 40.D 41.C 42.D 43.C 44.C 45.A
  46.C 47.A 48.D 49.A 50.D
  Ⅲ. Cloze
  51.B 52.C 53.C 54.B 55.C 56.A 57.B
  58.C 59.B 60.A
  Ⅳ. Reading Comprehension
  61.C 62.C 63.D 64.A 65.D 66.B 67.B
  68.C 69.D 70.C 71.D 72.B 73.C 74.B
  75.C 76.A 77.B 78.D 79.A 80.B
  Ⅴ. Writing
  In Money Everything?
  I don’t think money is everything, but we can’t do without it. Fox example, money can’t buy us happiness and a good education. And for another example, money can’t buy us good health and a long life. But we can not live without money. We need it for our daily necessities such as food, clothes and transportation. What’s more, we need it to live a better life. In short, we should learn the value of money and make the most of its advantages.

将文章分享到:
热点推荐
  • 学员:孙晓山同学
    参加培训班别:高中起点升本科
    成人高考总分数:444
    >>详细介绍

  • 学员:赵孟璐同学
    参加培训班别:专科起点升本科
    成人高考总分数:246
    >>详细介绍

  • 学员:李康武:成热高考高职生带领全家成老板
    参加培训班别:
    成人高考总分数:
    >>详细介绍